Despre noi

DESPRE NOI

S.C. BODY S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 si abilitata de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei sa presteze servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii) conform Certificatului de Abilitare Nr.00001556/2007 si reautorizata in 2011 in baza noii legislatii in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii) Nr. 0007019/2011. Permanent am fost intr-o campanie de instruire si perfectionare pentru a face fata cerintelor noii legislatii a Uniunii Europene in acest domeniu de activitate.

 

Oferim servicii de Securitate si Sanatate in Munca (protectia muncii) inclusiv COORDONARE SSM pentru santiere fixe si mobile, servicii de consultanta in vederea implementarii sistemelor de management (calitate, mediu, securitate si sanatate in munca), consultanta in domeniul Situatiilor de Urgenta (PSI si Protectie civilă).

 

Din 2011, BODY S.R.L. a devenit furnizor de formare profesionala a adultilor autorizat de D.M.P.S. Dolj, organizand cursuri în domeniul Securității și Sănătății în Muncă, in domeniul Situatiilor de Urgenta, cat si cursuri de calificare.

Autorizatii, abilitări și certificări (Certificarea sistemelor de management ISO 9001)

Certificarea sistemelor de management ISO 9001