Sisteme de securitate

SISTEME DE SECURITATE

BODY SRL garanteaza calitatea serviciilor partenerului sau pentru Monitorizarea lucratoriilor la locul de munca:

Eurotehnica IT&C

Eurotehnica IT&C va ofera solutii integrate pentru sisteme complexe de securitate, echipamente performante, sisteme si tehnologii de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a va oferi siguranta si de a preveni eventualele incidente ce pot aparea indiferent ca este vorba despre un act de vandalism sau pagube provocate accidental.

Servicii oferite:Consultanta este un seviciu foarte important si are in vedere alegerea solutiilor optime care sa rezolve cerintele de securitate ale clientilor. Analiza de risc analiza obiectivelor din punct de vedere al riscurilor de securitate.

Instalare – este realizata de echipa de specialisti a companiei, avizati si cu o bogata experienta in domeniul securitatii.

Punerea in functiune a sistemelor – reprezinta etapa de validare a solutiei tehnice si a proiectului de sistem prin probele efectuate.

Instruire – pentru functionarea echipamentelor instalate la parametrii optimi, Eurotehnica IT&C ofera servicii de instruire pentru personalul beneficiarului.

Service, garantie si postgarantie – compania vine in intampinarea cerintelor clientilor sai oferindu-le un sistem de service pe baza de contract ce presupune intretinerea periodica a sistemelor de securitate precum si inlocuirea echipamentelor defecte.

AA TEHNIC

Pasiunea pentru ingineria electrica si dorinta de a face viata mai usoara s-au cristalizat in anul 2006 prin infiintarea firmei SC AA TEHNIC SRL ce are drept scop distribuirea si integrarea pe piata nationala a sistemelor de automatizare complete.

Partea de prezentare si desfacere a acestor solutii de automatizare pentru mediul rezidential sau comercial ii revine site-ului www.telecontrol.ro – echipamente si solutii pentru automatizarea cladirilor.

Partea de servicii oferite de firma noastra pentru a putea rezolva integrarea tuturor sistemelor de curenti tari si slabi intr-un singur sistem de control centralizat este tratata de site-ul www.aatehnic.ro